De gepersonaliseerde sieraden van L’océane is het perfecte cadeau om te geven!

Heeft u altijd al gepersonaliseerde sieraden cadeau willen geven of zelf willen laten specialiseren? Niks is mooier dan de namen van uw geliefde of dierbaren dagelijks te kunnen meedragen op de prachtige handgemaakte sieraden van L’océane! Naast dat u mooie gold plated sieraden draagt, zit er ook nog eens een mooie gedachten achter. Hoe leuk zijn deze gepersonaliseerde cadeaus om te geven aan bijvoorbeeld uw vriendin, moeder of oma? Naast de gepersonaliseerde sieraden van L’océane, bestaat onze collectie uit veel meer golden jewellery. Voor de leukste armbanden, oorbellen, kettingen, ringen en andere accessoires kunt u bij ons terecht! Wij weten zeker dat u verliefd zult worden op onze waterproof jewellery. Neem een kijkje op onze website om de leukste gouden sieraden te shoppen!

Contact opnemen

Gold plated jewelry, de trend van nu

Het dragen van gouden sieraden is een opkomende trend. Zo veel mogelijk gouden ringen om de vingers met bijpassende armbanden wordt ook wel echte jewelry art genoemd. Bij L’océane doen we graag mee aan deze trend! Bij ons vindt u de hipste en origineelste sieraden van dit moment. Onze gepersonaliseerde sieraden zijn onder andere gemaakt van koper, zodat u uw sieraden ten alle tijden kunt dragen. Wij zijn een kleine, opkomende sieradenspecialist met handgemaakte cadeaus en vinden het belangrijk dat we onze klanten tevreden zien! Onze collectie is reuze, want zo is er voor iedereen wat moois te vinden. Wij zijn helemaal weg van onze mooie dainty ring en band ring! Deze kunt u leuk combineren met onze earcuff en earstud. Maak de mooiste jewelry art om uw nek, oren, vingers of polsen. Ook op zoek leuke haaraccessoires? No worries, we got your back! Kies een scrunchie, hair clip of hair claw uit om je haar de finishing touch te geven.

Shop nu
Gepersonaliseerde sieraden

Welke gepersonaliseerde sieraden gaat u cadeau geven?

Kiest u een prachtige ketting met een rhinestone of gaat u toch liever voor een van onze gepersonaliseerde sieraden met de initialen van uw geliefde? Wij zijn benieuwd voor welk sieraad u gaat. Bestel gemakkelijk uw favoriete sieraad online in onze webshop! Mocht u niet tevreden zijn over onze sieraden, kunt u contact met ons opnemen. Bij L’océane staat klanttevredenheid erg hoog in het vaandel. Wilt u op de hoogte blijven van onze nieuwe binnenkomende items? Volg ons dan op Instagram en mis niks van de nieuwe collecties!

Contact opnemen