Welke gold plated sieraden van L’océane worden uw nieuwe favoriet?

Vindt u het ook zo vervelend dat uw sieraden na een korte tijd verkleuren? Niets is vervelender dan sieraden die na een week alweer kunnen worden vervangen. Daar hebben wij bij L’océane de perfecte oplossing voor! Bestel voortaan de gold plated sieraden bij onze webshop. Met deze roestvrijstalen sieraden bent u van dit probleem af. En het allerbeste is nog, dat u de handgemaakte sieraden van L’océane ook tijdens het douchen en het wassen van uw handen om kunt laten. Dit scheelt u niet alleen veel tijd, maar ook veel geld! Al onze gouden sieraden zijn handmade en kunnen worden gepersonaliseerd. Dat is pas een leuk en origineel cadeau om te geven! Bent u benieuwd naar onze gepersonaliseerde sieraden? Bekijk dan onze webshop om te kiezen uit onze leukste accessoires.

Contact opnemen

Onze handgemaakte gold plated sieraden

L’océane is een klein, opkomend bedrijf die klanten de mooiste gold plated sieraden verkopen. Bij ons kunt u namelijk uw armbanden of kettingen personaliseren tegen een eerlijke prijs. Ook kunt u bij ons kiezen voor sieraden die waterproof zijn, een extra pluspuntje! Naast dat wij gespecialiseerd zijn in het personaliseren van armbanden en kettingen, bieden wij ook andere jewellery aan. U kunt bij ons bijvoorbeeld ook kiezen voor de mooie dainty ring of band ring. Wilt u uw look volledig afmaken? Combineer onze gold plated sieraden dan samen met een van onze accessoires. Maak van uw oren een feestje met een kleine earcuff of earstud. Zo maakt u door middel van onze gouden sieraden echte jewelry art. Ook op zoek naar accessoires voor in uw haar? Kies dan een leuke scrunchie uit in verschillende kleuren of breng uw haar in model met een hair clip of hair claw!

Shop nu
Gold plated sieraden

Welk sieraad wordt uw favoriet?

Dat gold plated sieraden een echte trend zijn, daar kunt u absoluut niet meer omheen! Hoe meer gouden sieraden, hoe leuker het wordt! Met onze roestvrijstalen sieraden kunt u lang en optimaal genieten door de goede kwaliteit. Maak uw look compleet met onze leuke scrunchies en ga voor een mooie rhinestone in uw ketting. Voor al onze nieuwe klanten bieden wij 10% korting aan op uw allereerst bestelling bij L’océane! Bestel uw gold plated sieraden gemakkelijk bij ons de webshop. Heeft u nog vragen over de sieraden? Neem dan contact met ons op. Wij staan u graag te woord! Voor welk sieraad gaat u?

Contact opnemen